Jangan join judiking88.co company kencing Kuat

0% trusted company, 100%company kencing, judiking88.co, system annousment note tulis angpao claim 365 hari, angpao akan dapat RM0. 50 - RM 88, saya dpt RM50 x bayar


ni betul tipu dah, sini tulis  angpao from RM 0.50 – Sampai Rm88 member boleh dapat, tetapi bila saya dpt RM50, lepas tu company x mau bayar duit angpao yg  siap Turnover, lagi tiada reject withdraw system show up complete tapi duit x dpt, Mesti admin tu makan duit, dan company ni kencing Kuat, berhati hati kalau mau join Deposit kat sini, takut withdraw cuci masa pun x bagi duit juga, 0%trusted company, 10000 %company kencing Kuat, berhati hati ingat Jangan join sebab angpao claim ni tipu manang x mau bayar duit. 

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

4

8 Comments

  1. Saya kena tipu dgn company judikiss918.com.. withdrow sistem complete. .. tapi duit tak masuk account bank..bila Tanya dia cakp sekejap check.. dgn bank . Lepas tu terus senyap dh 2hari 2 mlm …

  2. Saya 1st time masuk duit sudah kena gigit! Geram betul! Welcome bonus 50% si jahanam penipu itu dah buat hal main kotor tak bayar buat boodoh apabila saya tertanya pasal welcome bonus yang tidak dikreditkan dalam akaun game saya. Saya terasa hati panas giler macam nak tumbuk muka sial bajingan itu sampai ia muntah darah sebab saya dah kalah teruk dan harapkan bonus tu boleh selamatkan diriku daripada tenggelam… Oklah Brother, sampai sini je kisah benar saya untuk tatapan kalian. Good luck to you forever!